ОПП Готельно-ресторанна справа
Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/23
Browse
28 results
Search Results
Item Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Бреславський АнтонItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Андросова ЄвгеніяItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Мірошниченко РусланItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Майський БогданItem Використання QR-кодів в ресторані(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Заболотнюк МаринаItem Модульні ресторани: сучасний стан та перспективи розвитку(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Гузієнко ВадимItem Розвиток готельної справи у Харкові(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Блажко АннаItem Мотивація персоналу в закладах ресторанного господарства(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Афанас’єва КарінаItem Шляхи оптимізації кадрової політики торговельного підприємства(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Поташніков МаркItem Виробнича (переддипломна) практика(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Тупкаленко Анатолій
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »