ОПП Виробництво харчової продукції
Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/43
Browse
Item Вивчення особливостей виробництва функціональних сирокопчених ковбас з антиплісеневим ефектом(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Самойленко АнастасіяItem Використання замінників молочного жиру. Транс-ізомери жирних кислот і їх вплив на організм людини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Василенко МихайлоItem Використання овочів у технології м’ясних продуктів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Сирота АлінаItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Кірпа АннаItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Голіус ДмитроItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Кунавкін ВалентинItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Осман СергійItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Чайка ЄвгенItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Тихонович АнатолійItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Єпішев МаксимItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Прітченко КирилоItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Гречко ОльгаItem Звіт з виробничої практики(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2025) Воловецький АртемItem Перспективи технології виробництва м`ясних продуктів з використанням модифікованого крохмалю(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Нагорний ДенисItem Розробка технології йогуртів з харчовими волокнами: текстурні властивості з органолептичною оцінкою(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Кіндер ЄвгенItem Розробка технології морозива з додаванням дрібнодисперсної порошкової добавки з чорної смородини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Ківа ОлександрItem Сучасні технології згущених стерилізованих молочних консервів з використанням цукрозамінників(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Масич ДіанаItem Сучасні технології сухих сумішей для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначе(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Гіщак РусланItem Характеристика та аналіз виробництва сиру кисломолочного з відновленого молока(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Васильєв ЄвгенItem Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва продукції переробки плодово-ягідної сировини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Джулік Анна