ОПП Виробництво харчової продукції
Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/43
Browse
31 results
Search Results
Item Перспективи технології виробництва м`ясних продуктів з використанням модифікованого крохмалю(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Нагорний ДенисItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва йогуртів збагачених вітамінами(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Цибрій ДмитроItem Використання овочів у технології м’ясних продуктів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Сирота АлінаItem Характеристика інноваційних напрямів виробництва заквасок для ферментованих молочних продуктів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Сердюк ВікторіяItem Вивчення особливостей виробництва функціональних сирокопчених ковбас з антиплісеневим ефектом(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Самойленко АнастасіяItem Сучасні технології згущених стерилізованих молочних консервів з використанням цукрозамінників(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Масич ДіанаItem Інноваційні шляхи подовження терміну зберігання питних видів молока(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Мартинов ЄвгенItem Інноваційні технології нових видів питного молока збагаченого вітамінами та мінералами(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Король РоманItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва кефіру з яблуневим наповнювачем(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Клепіков МаксимItem Розробка технології йогуртів з харчовими волокнами: текстурні властивості з органолептичною оцінкою(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Кіндер Євген