Курсові роботи
Permanent URI for this collectionhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/65
Browse
Item Вивчення особливостей виробництва функціональних сирокопчених ковбас з антиплісеневим ефектом(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Самойленко АнастасіяItem Використання замінників молочного жиру. Транс-ізомери жирних кислот і їх вплив на організм людини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Василенко МихайлоItem Використання овочів у технології м’ясних продуктів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Сирота АлінаItem Перспективи технології виробництва м`ясних продуктів з використанням модифікованого крохмалю(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Нагорний ДенисItem Розробка технології йогуртів з харчовими волокнами: текстурні властивості з органолептичною оцінкою(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Кіндер ЄвгенItem Розробка технології морозива з додаванням дрібнодисперсної порошкової добавки з чорної смородини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Ківа ОлександрItem Сучасні технології згущених стерилізованих молочних консервів з використанням цукрозамінників(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Масич ДіанаItem Сучасні технології сухих сумішей для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначе(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Гіщак РусланItem Характеристика та аналіз виробництва сиру кисломолочного з відновленого молока(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Васильєв ЄвгенItem Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва продукції переробки плодово-ягідної сировини(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Джулік АннаItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва згущеного молока(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Воронін АндрійItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва йогуртів збагачених вітамінами(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Цибрій ДмитроItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва кефіру з яблуневим наповнювачем(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Клепіков МаксимItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва сметани резервуарним способом(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Бєлкін АртемItem Характеристика та аналіз технологічного процесу виробництва томатних соусів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Катриченко ВолодимирItem Характеристика інноваційних напрямів виробництва заквасок для ферментованих молочних продуктів(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Сердюк ВікторіяItem Інноваційні технології нових видів питного молока збагаченого вітамінами та мінералами(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Король РоманItem Інноваційні шляхи подовження терміну зберігання питних видів молока(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2024) Мартинов Євген