ОПП Ресторанне обслуговування
Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/44
Browse
Item Конфігурація банкету «Новорічна ніч» на 150 персон у нічному клубі(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Кучма СвітланаItem Конфігурація банкету на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Шашлична» з приводу відкриття мисливського сезону(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Бондаренко ЄвгенItem Конфігурація весільного банкету на 60 персон у кафе(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Макаренко ЮліяItem Конфігурація вечірки на 40 персон у спеціалізованій закусочній «Піцерія» з приводу змовин(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Лещенко ВіталіяItem Конфігурація ділового сніданку у ресторані на 48 персон з приводу відкриття комерційної виставки(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Жук ІгорItem Конфігурація святкового обіду на 20 персон у кафе-барі з приводу народження онучки(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Ольховська АнжелікаItem Конфігурація сніданку в їдальні на 20 персон з приводу захисту дисертації(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Кіктьова ІннаItem Конфігурація сніданку на 40 персон у кафе-барі з приводу відкриття наукової конференції(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Луньова КатеринаItem Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальні(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Сухоставська ТетянаItem Конфігурація тематичного банкету «Святий вечір» на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Варенична»(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Золочевський ВладиславItem Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Гребінь Лілія