ОПП Ресторанне обслуговування
Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/44
Browse
Search Results
Item Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальні(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Сухоставська ТетянаItem Конфігурація святкового обіду на 20 персон у кафе-барі з приводу народження онучки(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Ольховська АнжелікаItem Конфігурація весільного банкету на 60 персон у кафе(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Макаренко ЮліяItem Конфігурація сніданку на 40 персон у кафе-барі з приводу відкриття наукової конференції(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Луньова КатеринаItem Конфігурація вечірки на 40 персон у спеціалізованій закусочній «Піцерія» з приводу змовин(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Лещенко ВіталіяItem Конфігурація банкету «Новорічна ніч» на 150 персон у нічному клубі(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Кучма СвітланаItem Конфігурація сніданку в їдальні на 20 персон з приводу захисту дисертації(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Кіктьова ІннаItem Конфігурація тематичного банкету «Святий вечір» на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Варенична»(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Золочевський ВладиславItem Конфігурація ділового сніданку у ресторані на 48 персон з приводу відкриття комерційної виставки(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Жук ІгорItem Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»(ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», 2023) Гребінь Лілія