Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
Statistics
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Інформаційне та навчально-методичне забезпечення освітніх компонентів
  3. Обов'язкові освітні компоненти
  4. Спеціальність Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
  5. Бакалавр
 

Бакалавр

Permanent URI for this communityhttp://dspace.htek.org.ua/handle/123456789/590

Browse

Search Subcommunities and Collections By Issue Date By Author By Title By Subject By Subject Category
78 results

Filters

Settings

Search Results

Now showing 1 - 10 of 78
  • Community
    Технології продукції ресторанного господарства
  • Collection
    Навчально-методичне-забезпечення
  • Collection
    Підручники, навчальні посібники, монографії
  • Collection
    Підручники, навчальні посібники, монографії
  • Community
    Демократія, права людини та культурний код країни
  • Collection
    Навчально-методичне-забезпечення
  • Community
    Академічне письмо та навички презентації
  • Collection
    Навчально-методичне-забезпечення
  • Community
    Гігієна і санітарія в галузі
  • Collection
    Навчально-методичне-забезпечення
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback