Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/838
Назва: Характеристика та аналіз технології бісквітних виробів зниженої калорійності з використанням цукрозамінників та гідроколоїдів
Автори: Колесник, Руслан Олександрович
Дата публікації: 18-тра-2024
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/838
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Колесник.docx148.02 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.