Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794
Название: Особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства
Авторы: Гуторов, Олександр
Ключевые слова: проектування
ресторанне господарство
Дата публикации: 29-мая-2020
Издательство: Журнал Молодий вчений
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовані особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства. Розглянуті питання правильного розміщення технологічного устаткування, монтажу різних інженерних систем, особливостям застосування специфічних дизайнерських рішень, раціональному розташуванню будівель закладів ресторанного господарства та організації внутрішнього середовища. Виявлений комплексу вимог, що спрямований на створення в закладах оптимальних зручностей для відвідувачів і персоналу. Особливу увагу приділено виявленню окремих функціональних груп приміщень, що здійснюють однотипні чи доступні для об'єднання робочі операції закладу харчування. Надані рекомендацій щодо особливостей здійснення проектування сучасних закладів ресторанного господарства, що сприяють формуванню ефективних управлінських рішень в ресторанному бізнесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794
Располагается в коллекциях:Наукові статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
959-Текст статті-1090-1-10-20210908.pdf232.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.