181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-05-18Характеристика та аналіз технологій маринадів для м’ясних виробів із використанням морської водорості спіруліниДемидов, Олександр Володимирович
2024-05-18Характеристика та аналіз технології бісквітних виробів зниженої калорійності з використанням цукрозамінників та гідроколоїдівКолесник, Руслан Олександрович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2