Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/740
Назва: Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальні
Інші назви: Дизайн і технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства
Автори: Сухоставська, Тетяна
Дата публікації: 7-гру-2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/740
Розташовується у зібраннях:ОПП Ресторанне обслуговування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сухоставська.pdf682.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.