Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/731
Назва: Конфігурація банкету на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Шашлична» з приводу відкриття мисливського сезону
Інші назви: Дизайн і технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства
Автори: Бондаренко, Євген
Дата публікації: 10-гру-2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/731
Розташовується у зібраннях:ОПП Ресторанне обслуговування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко.pdf774.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.