ОПП Ресторанне обслуговування Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 11 из 11
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023-12-07Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальніСухоставська, Тетяна
2023-12-03Конфігурація святкового обіду на 20 персон у кафе-барі з приводу народження онучкиОльховська, Анжеліка
2023-12-11Конфігурація весільного банкету на 60 персон у кафеМакаренко, Юлія
2023-12-06Кофігурація сніданку на 40 персон у кафе-барі з приводу відкриття наукової конференціїЛуньова, Катерина
2023-12-10Конфігурація сніданку в їдальні на 20 персон з приводу захисту дисертаціїКіктьова, Інна
2023-12-09Конфігурація тематичного банкету «Святий вечір» на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Варенична»Золочевський, Владіслав
2023-12-11Конфігурація ділового сніданку у ресторані на 48 персон з приводу відкриття комерційної виставкиЖук, Ігор
2023-01-07Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»Гребінь, Лілія
2023-12-04Конфігурація вечірки на 40 персон у спеціалізованій закусочній «Піцерія» з приводу змовинЛещенко, Віталія
2023-12-10Конфігурація банкету на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Шашлична» з приводу відкриття мисливського сезонуБондаренко, Євген
2023-11-30Конфігурація банкету «Новорічна ніч» на 150 персон у нічному клубіКучма, Світлана
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 11 из 11