Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 9 из 9
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019-07 | Товарознавство. Харчові продукти : методичні вказівки для самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Шубіна, Лідія |
2019-07 | Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Клепікова, Ольга |
2019-07 | Основи підприємництва : тестові завдання з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 053 «Психологія», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 292 «Міжнародні економічні відносини» | Мітяєва, Тетяна; Дяченко, Катерина |
2018-06 | Проектування готелів : лабораторний практикум для студентів СВО «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Анісімов, Геннадій |
2018-06 | Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Анісімов, Геннадій |
2018-06 | Теорія організації : методичні вказівки до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Менеджмент» | Мілаш, Леонід |
2018-06 | Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» | Клепікова, Ольга |
2018-06 | Гігієна та санітарія : практикум з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» | Буйнова, Наталія |
2018-06 | Облік зовнішньоекономічної діяльності: конспект лекцій з навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» спеціальнос¬ті 071 «Облік і оподаткування» | Клімович, Ірина |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 9 из 9