Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/439
Title: Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Клепікова, Ольга
Issue Date: Jul-2019
Publisher: ХТЕІ КНТЕУ
Citation: Клепікова О. В. Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2019. – Частина 1.
URI: http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/439
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (оприлюднення)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Документ.docx
  Restricted Access
12.44 kBMicrosoft Word XMLView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.