Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКлепікова, Ольга-
dc.date.accessioned2020-06-01T14:25:17Z-
dc.date.available2020-06-01T14:25:17Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationКлепікова О. В. Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018.uk
dc.identifier.urihttp://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/394-
dc.publisherХТЕІ КНТЕУuk
dc.titleЕкономіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології»uk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (оприлюднення)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Документ.docx
  Restricted Access
12.44 kBMicrosoft Word XMLView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.