Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Title: Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології»
Authors: Клепікова, Ольга
Issue Date: Jun-2018
Publisher: ХТЕІ КНТЕУ
Citation: Клепікова О. В. Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018.
URI: http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (оприлюднення)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Документ.docx
  Restricted Access
12.44 kBMicrosoft Word XMLView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.