Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at HTEFK DTEU
Browsing by Issue Date
Jump to a point in the index:
(Choose year)
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
(Choose month)
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Or type in a year:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 148
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018-06
Облік зовнішньоекономічної діяльності: конспект лекцій з навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» спеціальнос¬ті 071 «Облік і оподаткування»
Клімович, Ірина
2018-06
Гігієна та санітарія : практикум з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»
Буйнова, Наталія
2018-06
Теорія організації : методичні вказівки до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Менеджмент»
Мілаш, Леонід
2018-06
Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології»
Клепікова, Ольга
2018-06
Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Анісімов, Геннадій
2018-06
Проектування готелів : лабораторний практикум для студентів СВО «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Анісімов, Геннадій
2018-12-28
Особливості застосування методу проектів при викладанні дисциплін «Дизайн» і «Громадське будівництво»
Гуторов, Олександр
2019-07
Основи підприємництва : тестові завдання з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 053 «Психологія», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 292 «Міжнародні економічні відносини»
Мітяєва, Тетяна
;
Дяченко, Катерина
2019-07
Товарознавство. Харчові продукти : методичні вказівки для самостійного вивчення навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Шубіна, Лідія
2019-07
Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Клепікова, Ольга
2020-05-29
Особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства
Гуторов, Олександр
2021-06-30
BIM як засіб вирішення проблем проектування
Гуторов, Олександр
2023-01-07
Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»
Гребінь, Лілія
2023-06-18
Звіт з практики
Кузнєцова, Анастасія В’ячеславівна
2023-06-18
Звіт з практики
Сазонова, Анастасія Володимирівна
2023-06-18
Звіт з практики
Чепрасов, Віталій Георгійович
2023-06-18
Звіт з практики
Веренич, Тетяна Володимирівна
2023-06-18
Звіт з практики
Найденко, Ірина Віталіївна
2023-06-18
Звіт з практики
Степаненко, Євген Юрійович
2023-11-23
Особливості організації та обліку торгівлі через мережу Інтернет
Войтова, Катерина