Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/838
Назва: | Характеристика та аналіз технології бісквітних виробів зниженої калорійності з використанням цукрозамінників та гідроколоїдів |
Автори: | Колесник, Руслан Олександрович |
Дата публікації: | 18-тра-2024 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/838 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Колесник.docx | 148.02 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.