Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуторов, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T21:23:32Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T21:23:32Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-29 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовані особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства. Розглянуті питання правильного розміщення технологічного устаткування, монтажу різних інженерних систем, особливостям застосування специфічних дизайнерських рішень, раціональному розташуванню будівель закладів ресторанного господарства та організації внутрішнього середовища. Виявлений комплексу вимог, що спрямований на створення в закладах оптимальних зручностей для відвідувачів і персоналу. Особливу увагу приділено виявленню окремих функціональних груп приміщень, що здійснюють однотипні чи доступні для об'єднання робочі операції закладу харчування. Надані рекомендацій щодо особливостей здійснення проектування сучасних закладів ресторанного господарства, що сприяють формуванню ефективних управлінських рішень в ресторанному бізнесі. | uk |
dc.publisher | Журнал Молодий вчений | uk |
dc.subject | проектування | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | Особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства | uk |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
959-Текст статті-1090-1-10-20210908.pdf | 232.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.