Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуторов, Олександр-
dc.date.accessioned2024-03-18T21:23:32Z-
dc.date.available2024-03-18T21:23:32Z-
dc.date.issued2020-05-29-
dc.identifier.urihttp://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/794-
dc.description.abstractУ статті проаналізовані особливості здійснення проектування закладів ресторанного господарства. Розглянуті питання правильного розміщення технологічного устаткування, монтажу різних інженерних систем, особливостям застосування специфічних дизайнерських рішень, раціональному розташуванню будівель закладів ресторанного господарства та організації внутрішнього середовища. Виявлений комплексу вимог, що спрямований на створення в закладах оптимальних зручностей для відвідувачів і персоналу. Особливу увагу приділено виявленню окремих функціональних груп приміщень, що здійснюють однотипні чи доступні для об'єднання робочі операції закладу харчування. Надані рекомендацій щодо особливостей здійснення проектування сучасних закладів ресторанного господарства, що сприяють формуванню ефективних управлінських рішень в ресторанному бізнесі.uk
dc.publisherЖурнал Молодий вченийuk
dc.subjectпроектуванняuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.titleОсобливості здійснення проектування закладів ресторанного господарстваuk
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
959-Текст статті-1090-1-10-20210908.pdf232.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.