Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at HTEFK DTEU
Курсові роботи здобувачів освіти
Курсові роботи бакалаврів
181 Харчові технології
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue Date
Title
Author(s)
2024-05-18
Характеристика та аналіз технологій маринадів для м’ясних виробів із використанням морської водорості спіруліни
Демидов, Олександр Володимирович
2024-05-18
Характеристика та аналіз технології бісквітних виробів зниженої калорійності з використанням цукрозамінників та гідроколоїдів
Колесник, Руслан Олександрович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Discover
Author
1
Демидов, Олександр Володимирович
1
Колесник, Руслан Олександрович
Date issued
2
2024
Has File(s)
2
true