Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/740
Назва: | Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальні |
Інші назви: | Дизайн і технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Сухоставська, Тетяна |
Дата публікації: | 7-гру-2023 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/740 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП Ресторанне обслуговування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сухоставська.pdf | 682.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.