Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/733
Назва: | Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця» |
Інші назви: | Дизайн і технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Гребінь, Лілія |
Дата публікації: | 7-січ-2023 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/733 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП Ресторанне обслуговування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гребінь.pdf | 562.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.