Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/733
Назва: Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»
Інші назви: Дизайн і технології сервісних процесів у закладах ресторанного господарства
Автори: Гребінь, Лілія
Дата публікації: 7-січ-2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/733
Розташовується у зібраннях:ОПП Ресторанне обслуговування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гребінь.pdf562.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.