ОПП Ресторанне обслуговування Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-12-07Конфігурація тематичного банкету «Карп Карполов» на 15 персон у їдальніСухоставська, Тетяна
2023-12-03Конфігурація святкового обіду на 20 персон у кафе-барі з приводу народження онучкиОльховська, Анжеліка
2023-12-11Конфігурація весільного банкету на 60 персон у кафеМакаренко, Юлія
2023-12-06Кофігурація сніданку на 40 персон у кафе-барі з приводу відкриття наукової конференціїЛуньова, Катерина
2023-12-10Конфігурація сніданку в їдальні на 20 персон з приводу захисту дисертаціїКіктьова, Інна
2023-12-09Конфігурація тематичного банкету «Святий вечір» на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Варенична»Золочевський, Владіслав
2023-12-11Конфігурація ділового сніданку у ресторані на 48 персон з приводу відкриття комерційної виставкиЖук, Ігор
2023-01-07Організація виробництва в гарячому цеху ресторану «Мельниця»Гребінь, Лілія
2023-12-04Конфігурація вечірки на 40 персон у спеціалізованій закусочній «Піцерія» з приводу змовинЛещенко, Віталія
2023-12-10Конфігурація банкету на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Шашлична» з приводу відкриття мисливського сезонуБондаренко, Євген
2023-11-30Конфігурація банкету «Новорічна ніч» на 150 персон у нічному клубіКучма, Світлана
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11