Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/439
Title: | Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Клепікова, Ольга |
Issue Date: | Jul-2019 |
Publisher: | ХТЕІ КНТЕУ |
Citation: | Клепікова О. В. Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2019. – Частина 1. |
URI: | http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/439 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання (оприлюднення) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Документ.docx Restricted Access | 12.44 kB | Microsoft Word XML | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.