Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/414
Назва: Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Анісімов, Геннадій
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: ХТЕІ КНТЕУ
Бібліографічний опис: Анісімов Г. Г. Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Г. Г. Анісімов ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/414
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (оприлюднення)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Документ.docx
  Restricted Access
12.44 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.