Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/414
Title: | Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» |
Authors: | Анісімов, Геннадій |
Issue Date: | Jun-2018 |
Publisher: | ХТЕІ КНТЕУ |
Citation: | Анісімов Г. Г. Проектування закладів ресторанного господарства : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Г. Г. Анісімов ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018. |
URI: | http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/414 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання (оприлюднення) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Документ.docx Restricted Access | 12.44 kB | Microsoft Word XML | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.