Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Назва: | Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» |
Автори: | Клепікова, Ольга |
Дата публікації: | чер-2018 |
Видавництво: | ХТЕІ КНТЕУ |
Бібліографічний опис: | Клепікова О. В. Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/394 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (оприлюднення) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Документ.docx Restricted Access | 12.44 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.