Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.htek.org.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Назва: Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології»
Автори: Клепікова, Ольга
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: ХТЕІ КНТЕУ
Бібліографічний опис: Клепікова О. В. Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології» / О. В. Клепікова ; Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Електронні дані. – Харків, 2018.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://htei.kh.ua:8080/jspui/handle/123456789/394
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (оприлюднення)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Документ.docx
  Restricted Access
12.44 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.