Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at HTEFK DTEU
Browsing by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 55
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-06-30
BIM як засіб вирішення проблем проектування
Гуторов, Олександр
2018-06
Гігієна та санітарія : практикум з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»
Буйнова, Наталія
2023-12-05
Дизайн туристичних послуг Закарпаття
Бобришева, Ганна
2019-07
Економіка готелів і ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Клепікова, Ольга
2018-06
Економіка ресторанів : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності «Харчові технології»
Клепікова, Ольга
2023-06-18
Звіт з практики
Веренич, Тетяна Володимирівна
2023-06-18
Звіт з практики
Кузнєцова, Анастасія В’ячеславівна
2023-06-18
Звіт з практики
Найденко, Ірина Віталіївна
2023-06-18
Звіт з практики
Сазонова, Анастасія Володимирівна
2023-06-18
Звіт з практики
Степаненко, Євген Юрійович
2023-06-18
Звіт з практики
Чепрасов, Віталій Георгійович
2023-12-28
Класифікація і характеристика посередників на промисловому ринку
Мірошниченко, Ілля
2023-12-03
Комунікативний інструментарій створення іміджу підприємства (товару)
Шульга, Олександр
2023-11-30
Конфігурація банкету «Новорічна ніч» на 150 персон у нічному клубі
Кучма, Світлана
2023-12-10
Конфігурація банкету на 18 персон у спеціалізованій закусочній «Шашлична» з приводу відкриття мисливського сезону
Бондаренко, Євген
2023-12-11
Конфігурація весільного банкету на 60 персон у кафе
Макаренко, Юлія
2023-12-04
Конфігурація вечірки на 40 персон у спеціалізованій закусочній «Піцерія» з приводу змовин
Лещенко, Віталія
2023-12-11
Конфігурація ділового сніданку у ресторані на 48 персон з приводу відкриття комерційної виставки
Жук, Ігор
2023-12-03
Конфігурація святкового обіду на 20 персон у кафе-барі з приводу народження онучки
Ольховська, Анжеліка
2023-12-10
Конфігурація сніданку в їдальні на 20 персон з приводу захисту дисертації
Кіктьова, Інна