Statistics for DSpace 8 Repository

Total visits

views
Програма навчальної дисципліни Проєктування та інженерія підприємств галузі G13 9
Покращення курсу інформатики для учнів 10-го класу 9
Формування організаційного механізму управління розвитком закладу ресторанного господарства 4
Особливості сучасних стилістичних тенденцій у дизайні інтер’єра 4
Нетрадиційні стилі дизайну інтер’єру: відкриття нових горизонтів у творчості 3
Економікс. Частина 1: Вступ до економікса. Мікроекономіка 3
Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанного господарства 3
Стратегічний аналіз системи управління персоналом у ресторані готелю 3
Роль інтернет-технологій у діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу 2
Проєктування хлібопекарських підприємств 1